Konfirmationsbilleder

Her kan du se alle billeder fra 2005 og frem til i dag.

Maleworkshop

Lørdag den 16. januar 2011 mødtes konfirmanderne fra Hou og Gylling til maleworkshop under ledelse af Ole Grøn i Hou-hallen. Og det blev en spændende og givende dag, hvor temaet var "Modsætninger", som for eksempel godt/ondt, liv/død, krig/fred, lys/mørke.

Med visdom og mod

I efteråret 2010 var minikonfirmanderne med i et rollespil med titlen "Med visdom og mod". Det foregik i Sondrup Bakker sammen med minikonfirmanderne fra Hundslund

Nu begynder det at ligne noget!

Arbejdet med Hou sognegård er i fuld gang, og når kirkebladet her udkommer sidst i august, har der været rejsegilde og grundstensnedlæggelse.
I menighedsrådet er vi helt sikre på, at vi får et godt hus, og vi håber, det vil blive et hus fyldt med mange aktiviteter. Personligt glæder jeg mig bare SÅ meget til at tage mit nye embedskontor i brug! Forhåbentlig er der mange, der vil lægge vejen forbi til en snak og en kop kaffe.

Hanna Nissen

Konfirmandbilleder 2009

I efteråret 2009 deltog konfirmanderne i et maleprojekt sammen konfirmanderne fra Gylling/Alrø under ledelse af kunstneren Ole Grøn. Temaet var Fadervor, og herunder ses resultatet af projektet. 12 billeder der viser, hvordan børnene har forstået de forskellige dele af Fadervor.

Høstgudstjeneste 2015

Tekst på vej......

Gudstjeneste til havnefesten 2011

Valhalla blev igen i år omdannet til gudstjenesten ved havnefesten 2011, og mere end 300 mennesker fandt vej til teltet søndag den 10. juli 2011

6. klasse besøger Jelling kirke og museet "Kongernes Jelling"

Torsdag den 8. juli tog eleverne fra 6.klasse, klasselærer Katrine Olsen og undertegnede på tur til Jelling for at besøge Jelling kirke og museet "Kongernes Jelling".