Linkssamling

kirken

Folkekirken

Folkekirkens hjemmeside - her kan man bl.a. læse om folkekirken, gudstjenester, livets begivenheder, højtider og traditioner, tro og liv.

KM

Kirkeministeriet

DenDanskeSamlebog

Den danske salmebog

Bibelselskabet

born unge

Børn og unge

Børn, Unge & Sorg tilbyder gratis støtte og behandling til børn og unge under 28 år, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde.

odder

Oddernettet

Odder Kommunes hjemmeside giver borgeren mange muligheder for selvbetjening. Hjemmesiden har i adskillige år ligget i top 3 vedr. brugervenlighed. Følg bl.a. byrådets arbejde på web-TV.

OplevHou

Hou-nettet

diverse

Personregistrering

Her finder du information om personregistrering, som du kan få brug for som borger i Danmark. Du kan blandt andet læse om registrering af navne, fødsel, faderskab og ægteskab. Du har også mulighed for at registrere eller ændre personoplysninger via blanketter.

kirkeogfilm

Kirke og film