Kirkegårdene

Nyt fra kirkegården

Sommeren er over os, og alt vokser derud af. Og alt det, vi ikke ønsker skal vokse, prøver vi at holde nede. I starten af juni måned vil der blive plantet isbegonier på de gravsteder som har bestilt. Ønsker I at få plantet isbegonier, så kan I kontakte os. Det er også i juni måned, vi starter på nogle af de mange meter hæk, der skal klippes.

I Løbet af sommeren vil der komme skraldespande op til grøn affald på Halling kirkegård. Så vi håber, I vil hjælpe til med at sortere det grønne affald fra, så det kan blive genbrugt.

I sommerens løb hører sig ferie til og i den forbindelse vil der ikke være fuld bemanding på kirkegårdene. Ønsker I at snakke med os, kontakt os på telefon inden I kommer, så I ikke går forgæves, da vi afløser hinanden i Gosmer og Halling.

Børge holder ferie i ugerne 28-33-34 og Christina holder ferie i ugerne 30-31-32

God sommer Børge og Christina.

Gosmer kirkegård

Kirkegårdsvedtægter for Gosmer kirkegård, under revision

Halling kirkegård

Kirkegårdsvedtægter for Halling kirkegård, under revision