Årets gang

billede hallingNyt fra kirkegården

Hen over sommeren er der sket lidt på Halling kirkegård, som i måske har lagt mærke til, hvis i har været forbi. Alle de store linde og ege træer er blevet beskåret, og de store taks foran kirken kommet væk. Det giver en masse lys på kirken og mulighed for at lave noget nyt foran kirken. Roserne på diget på den lille kirkegård er vi gået i gang med at beskær ned, da der er mange døde grene på dem.

Efteråret nærmer sig, og det vare ikke længe før vi skal i gang med grandækning. Ønsker du gran på et gravsted, kan du henvende dig til os. Grandækning kommer til at forgå på en lidt anden måde i år, da det er meget fokus på området, i forbindelse med arbejdsstillingerne. Så vi vil lave grandækningen på en plade, hvorefter vi så vil flytte pladen ud til gravstedet, også skubbe grandækningen af på gravstedet. Derved kan vi lave det meste stående, og kun ligge på knæ i et begrænset omfang. Er i nysgerrige efter hvordan det forgår, så er i velkommen til at kigge ind på vores hjemmeside/Facebook side, hvor jeg vil ligge nogle billeder ind når vi er i gang, i er også velkommen til at kigge forbi på kirkegårdene.

Sensommerhilsner Børge og Christina.

Billeder fra årets gang på kirkegårdene i Gosmer og Halling sogne

Forår

IMG 4436 200x200px