Årets gang

billede hallingNyt fra kirkegården

Sommeren er over os og alt vokser derud af. Og alt det vi ikke ønsker skal vokse, prøver vi at holde nede. I starten af juni måned vil der blive plantet isbegonier på de gravsteder som har bestilt. Ønsker i at få plantet isbegonier, så kan i kontakte os. Det er også i juni måned vi starter på nogle af det mange meter hæk der skal klippes.


I Løbet af sommeren vil der komme skraldespande op til grøn affald på Halling kirkegård. Så vi håber i vil hjælpe til med at sortere det grønne affald fra, så det kan blive genbrugt.
I sommerens løb høre sig ferie til og i den forbindelse vil der ikke være fuld bemanding på kirkegårdene. Ønsker i at snakke med os, kontakt os på telefon inde i kommer, så i ikke går forgæves, da vi afløser hinanden i Gosmer og Halling.


Børge holder ferie i ugerne 28-33-34 og Christina holder ferie i ugerne 30-31-32

God sommer Børge og Christina.

 

 

Billeder fra årets gang på kirkegårdene i Gosmer og Halling sogne

 

Forår


IMG 4436 200x200px

Påsken

 

IMG 4442 200x200px

 Påsken

 

IMG 4437 200x200px

Påsken

 

IMG 4439 200x200px

Påsken

Sommer
 gosmer hæk 350px

halling hæk 350px

hæk 350px

Efterår


efteraar1 200px

Tekst

efteraar2 200px

Tekst

 

Vinter 

Nyt fra kirkegården

 

Sommeren er over os, og alt vokser derud af. Og alt det, vi ikke ønsker skal vokse, prøver vi at holde nede. I starten af juni måned vil der blive plantet isbegonier på de gravsteder som har bestilt. Ønsker I at få plantet isbegonier, så kan I kontakte os. Det er også i juni måned, vi starter på nogle af de mange meter hæk, der skal klippes.

 

I Løbet af sommeren vil der komme skraldespande op til grøn affald på Halling kirkegård. Så vi håber, I vil hjælpe til med at sortere det grønne affald fra, så det kan blive genbrugt.

 

I sommerens løb hører sig ferie til og i den forbindelse vil der ikke være fuld bemanding på kirkegårdene. Ønsker I at snakke med os, kontakt os på telefon inden I kommer, så I ikke går forgæves, da vi afløser hinanden i Gosmer og Halling.

 

Børge holder ferie i ugerne 28-33-34 og Christina holder ferie i ugerne 30-31-32

 

God sommer Børge og Christina.